Liječenje gojaznosti

Naš program liječenja gojaznosti je zasnovan na naučnim principima liječenja ove bolesti koja je i najveći uzrok hroničnih nezaraznih oboljenja. Cilj ovog programa je da se gosti pregledaju i da im se da uvodna strategija za početak gubitka kilograma. Program se sastoji od detaljnog pregleda i postavljanja analize problema kao i postavljanje osnovnog plana ishrane i vježbanja kako bi se gosti mogli naučiti da zdravo mršave.

„Liječenje gojaznosti“ „Banje Vrućice“ obuhvata tri ključne komponente

„Liječenje gojaznosti“ obuhvata niz medicinskih metoda kao što su antropomertrijska mjerenja, laboratoriske analize, test intoleranicije na hranu i pregled interniste.

„Liječenje gojaznosti“ je 14-dnevni program koji se provodi u hotelu „Kardial“ uz pomoć stručnog osoblja. Takođe, za sve one koji nemaju dovoljno slobodnog vremena postoji i program na bazi dva noćenja koji podrazumijeva da se korisnik detaljno pregleda te da mu se izrade plan ishrane i fizičke aktivnosti koje dalje on provodi samostalno. U oba programa uključena je i tromjesečna online podrška i konsultacije sa ljekarom nutricionistom.