Svijet vode

Sedam bazena u Banji Vrućici najmodernije su dostignuće tehnike sa sadržajem i programima koje nude. Naši slapovi i gejziri, podvodne masaže i podvodna svjetla savršeno upotpunjuju učinak na sveukupno zdravlje gostiju.

Bazeni sa termomineralnom vodom

Otvoreni i zatvoreni bazeni sa termomineralnom vodom Medical&Wellness centra „Stara Banja“ pružiće Vašem tijelu neophodne uslove za oporavak od kardiovaskularnih i reumatoloških tegoba te pomoći u oslobađanju od stresa.

Zatvoreni rekreativni bazen

Zatvoreni rekreativni bazen, prečnika 16 m2, uz hidromasaže, slapove i gejzire idealan je izbor za uživanje u vodenoj idili koju upotpunjava čaroban ambijent vrhunskog osvjetljenja i lagane muzike.

Otvoreni bazeni

Otvoreni bazeni predstavljaju najveću vodenu površinu u „Banji Vrućici“. Smješteni uz hotel „Kardial“ pravo su mjesto za osvježenje u vrelim ljetnjim danima. Nesvakidašnji oblik i izrada bazena omogućili su nevjerovatan doživljaj uživanja u ljetu!

Svijet voda

Ukoliko postoji čarolija na ovom svijetu onda je ona u svijetu voda „Banje Vrućice“.  U našem wellnessu na raspolaganju imate zatvoreni i otvoreni bazenski kompleks.