Sportski tereni

OTVORENI SPORTSKI TERENI

Okruženi šumom i cvjetnim parkovima, na raspolaganju vam stoje naši tereni na otvorenom za košarku, odbojku, rukomet, tenis i mali fudbal. Tereni se nalaze jedni pored drugih u neposrednoj blizini hotela „Kardial“ i idealni su za organizovanje radničko-sportskih igara i tim-bilding aktivnosti. Raspolažemo i sa svim neophodnim sportskim rekvizitima, te je sva organizacija sporstkih susreta naša briga. 

Sport u hotelu Kardial

U hotelu „Kardial“ nalazi se i automatska kuglana sa četiri staze koja ispunjava sve standarde za profesionalno kuglanje, kao i sala za pikado. Takođe u hotelu „Kardial“ nalazi se i fitnes sala opremljena spravama kako za profesionalne sportiste i treninge, tako i za rekreativce. U slučaju da u okviru svoje aktivnosti želite da organizujete takmičenje u šahu, za vas imamo spremnih 40 šahovskih garnitura sa satovima i adekvatan salon za takmičenje.

FUDBALSKI TERENI

U kompleksu ZTC Banja Vrućica nalaze se i dva fudbalska terena. Jedan od njih je sa vještačkom gravom i u funkciji je tokom cijele godine. Pored terena nalaze se i svlačionice za pripremu treninga. Zajedno sa smještajem u hotelu „Kardial“, fitnes salom, te mnogobrojnim stazama za džoging idelano je mjesto za pripreme fudbalskih timova.

STAZE ZA REKREACIJU

Rekreativci mogu da uživaju u mnogobrojnim stazama koje se prostiru kroz kompleks ZTC Banja Vrućica u dužini od 7 km. Iznajmite štapove za nordijsko hodanje ili bicikle, uživajte u predivnom prirodnom okruženju i uvjerite se zbog čega je naš slogan „U srcu prirode“.