Svijet sauna

Svet sauna u wellness centru „Stara banja“ u hotelu „Kardial“ je pravi raj za ljubitelje ovog luksuza toplote. Možete da uživate u Orijental, Finskoj i Infrared sauni.

Oriental Spa oaza

Naša Oriental Spa oaza je parno kupatilo sa enterijerom izrađenim od mozaika i lučnim stropom sa zvjezdanim nebom. U sklopu saune nalazi se i jaccuzi kada, tople klupe i prostor za opuštanje i odmaranje. Boravak u Orijental sauni čisti disajne puteve, otvora pore na koži, pročisćava organizam i jača cirkulaciju krvi.

Finska sauna

U predivnom enterijeru od drveta zagrijte svoje tijelo i pomozite mu da se detoksifikuje. Finska sauna pomaže i kod bolova u mišićima, poboljšavanju cirkulacije i smanjenju simptoma gripa i prehlade.

Infracrvena sauna

Infracrvena sauna, koja je pogodna i za ljude sa povišenim srčanim pritiskom, ima mnoga ljekovita dejstva. Kao i finska sauna, pomaže u detoksikaciji organizma, otklanjanju bolova i ukočenosti u ramenima. Olakšava tegobe zbog artritisa, reume, išijasa i kožnih oboljenja, a pomaže i kod grčeva u mišićima. Umirujuće deluje u periodu menopauze i smanjuje nesanicu.