Hotel Kardial je hotel sa 4 zvjezdice, moderno uređenog enterijera

Hotel Kardial u okviru svojih usluga nudi pregršt mogućnosti za odmor, rekreaciju, wellness i poslovne programe poput kongresa, seminara, savjetovanja i slično.

Hotel Kardial raspolaže sa 337 ležajeva, koji su raspoređeni u 196 luksuzno opremljenih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba i apartmana.

Sve sobe su opremljene kupatilom, televizorom, telefonom, mini barom, klimom i internetom, tako da je gostu u toku boravka omogućeno obavljanje poslovnih obaveza tokom cijelog dana.

Ovo nam je već drugi put da dolazimo na pripreme u ZTC „Banja Vrućica“ u hotel Kardial. Ne bismo se vraćali da nam ovde ne nude najbolje moguće uslove. Odnos ljudi i ambijent koji „Kardial“ pruža malo gde se mogu naći. Boravak ovde nam jako prija. Igrači imaju idealne uslove za za treniranje kao i za odmor i opuštanje. Imali smo uslove kakvi samo mogu da se požele. Napravićemo saradnju na duži period. Stvarno je bilo odlično!

Nenad Peruničić, trener RK Crvena Zvezda


služba zdravstva

Kupanje u termomineralnoj vodi posebno se preporučuje kod bolesti krvnih žila, oboljenja zglobova, tetiva, mišića, probavnih, ginekoloških, pa i psihosomatskih bolesti.

+387 53 430 102
drazenko.vukovic@banja-vrucica.com


MEDICAL & WELLNES

Pomozite nam da sačuvamo vaše zdravlje, pridružite nam se na njegovom izvoru.

+387 53 421 268
wellness@banja-vrucica.com

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu