Wellness

U hotelu „Kardial“ u Banji Vrućici na raspolaganju vam je izuzetno bogat i raznovsrtan wellness program u wellness centru „Stara banja“ koji se prostire na 1600m2. Uživajte u rekreativnim i bazenima sa termomineralnom vodom, saunama i masažama svih vrsta, vrhunskim kozmetičkim tretmanima, a za vas smo pripremili i specijalno kreirane višednevne i jednodnevne velnes programe.

Opustitete i dušu i tijelo uz smještaj u hotelu „Kardial“ i neke od usluga wellness centra u posebno pripremljenim wellness aranžmanima. Na vama je samo da izaberete onaj koji vam najviše odgovara

Ukoliko želite kratak predah i bijeg od svakodnevnih briga, nudimo vam dnevne wellness pakete. Počastite sebe ili vama dragu osobu sa više raličitih wellnes usluga

Kultura kupanja za očuvanje i poboljšanje ljudskog zdravlja vijekovima postoji u različitim svjetskim kulturama. U hotelu „Kardial“ možete da uživate u zatvorenim i otvorenim rekerativnim i bazenima sa termomineralnom vodom.  

Prilagodite svoju masažu svojim specifičnim potrebama. Dozvolite da vas vode naši iskusni maseri kako biste stvorili savršeno iskustvo opuštanja!

Opustite se i detoksirajte svoje tijelo u našem svijetu sauna. U savremenim i skladno opremljenim saunama omogućavamo vam potpuni odmor i relaksaciju u finskoj, infrared i turskoj sauni.

Blagotvorne obloge za tijelo, vrhunski tretmani lica, ruku i nogu… Stručni tima wellness centra je pripremio bogatu ponudu usluga, među kojima ćete lako naći onu koja vam je najpotrebnija.

Mi Vam preporučujemo (hotel Kardial)

DSC05380
Relax vikend - Start up

od 199,00 KM

DSC05812
Antistres vikend

od 265,00 KM

DSC05423
Za tijelo i duh (6 dana)

od 579,00 KM