Hotel Hercegovina pruža osjećaj mira i spokoja.

Na samo par minuta od hotela se nalaze uređene staze za šetnju, nazvane po svojoj ljekovitoj moći Staze života.

Hotel Hercegovina ima status Specijalne bolnice za prevenciju, liječenje i rehabilitaciju kardiovaskularnih i fizijatrijsko-reumatoloških oboljenja. Raspolaže sa 69 soba, odnosno 171 ležaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama.

Krajem februara 2015. godine hotel „Hercegovina“ je potpuno renoviran.  Oko 4000 m² moderno opremljenog prostora hotela „Hercegovina“ pruža izuzetne uslove smještaja i rehabilitacije.

Ovaj hotel sadrži kompletan sadržaj za prevenciju i rehabilitaciju, a prizemlje hotela je namjenjeno isključivo za liječenje i rehabilitaciju nepokretnih i slabo pokretnih osoba.

U hotelu Hercegovina  instalirana je i hiperbarična komora a u ovom hotelu se radi i osteodezitometrija.  U prizemlju hotela vrši se rehabilitacija kardiovaskularnih, reumatoloških i neuroloških oboljenja, za slabo pokretne i nepokretne pacijente pod nadzorom niza medicinskih specijalista, doktora medicine i ostalog medicinskog stručnog osoblja.

Zahvaljujem cijelom osoblju „Banje Vrućice“ na ljubaznosti kao i na odličnom smještaju.

Ovde dolazim 15 godina!


služba zdravstva

Kupanje u termomineralnoj vodi posebno se preporučuje kod bolesti krvnih žila, oboljenja zglobova, tetiva, mišića, probavnih, ginekoloških, pa i psihosomatskih bolesti.

+387 53 430 102
drazenko.vukovic@banja-vrucica.com


MEDICAL & WELLNES

Pomozite nam da sačuvamo vaše zdravlje, pridružite nam se na njegovom izvoru.

+387 53 421 268
wellness@banja-vrucica.com

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu