Saloni za rad

Na raspolaganju su vam saloni opremljeni prema evropskim standardima sa posebnom pažnjom na akustici, pratećoj opremi, klimatizaciji i rasporedu salona.

KONGRESNA DVORANA DUNAV

Velika savremena kongresna dvorana sa 350-400 mjesta. Pogodna je za predavanja, koncerte, zasjedanja, manifestacije i kulturno-umjetničke događaje, a ima opremu za simultano prevođenje, multimedijalne prezentaciju, audio snimanje i ozvučenje.

VIP SALON

Ekskluzivno uređen salon kapaciteta do 40 mjesta. Pogodan je za svečane prijeme i konferencije, a ima izlaz na terasu sa pogledom.

SALON SAVA

Veliki kongresni salon kapaciteta do 120 mjesta i kabinom za simultano prevođenje kao i audio snimanje. Može se pregraditi na dva jednako ozvučena dijela te je pogodan za radne sastanke čiji uvodni dio slušaju svi prisutni, dok se daljnji rad odvija u grupama.

SALON BOSNA

Prostrani salon kapaciteta do 80 mjesta. Ima izlaz na terasu sa pogledom koja može služiti za odmor u pauzama, a spojen je sa salonom Usora te zbog jednostavne komunikacije daje mogućnost za rad većih ili dvije odvojene grupe.

SALON USORA

Salon kapaciteta do 35 mjesta. Spojen je sa salonom BOSNA i VIP te daje mogućnost za rad većih grupa zbog lake komunikacije.

SALON RAKOVAC

Salon kapaciteta do 20 mjesta. Pogodan je za manje sastanke i rad manjih grupa.