Klinika

U doba kada je zdravstvena usluga sve teže dostupna u ZTC Banja Vrućica možete da dobijete veoma kvalitetnu i brzu kompletnu zdravstvenu uslugu.

Novi zdravstveni blok

Godina 2024. će ostati upamćena u istoriji Banje Vrućice kao godina u kojoj je napravljen veliki iskorak u pružanju zdravstvenih usluga. U novom objektu „Hercegovina-blok B“ koji će biti otvoren početkom 2024. godine nalaziće se veliki dijagnostički centar sa magnetnom rezonancom, CT-om i dvije operacione sale. U sklopu novog objekta nalazi će se i ambulante u kojima će se vršiti i brojni specijalistički pregledi.

Stomatologija

Zdravi zubi nisu samo estetsko mjerilo osobe. Oni su od velike važnosti i za ukupno zdravlje organizma. U našoj zubnoj ordinaciji možete dobiti kompletnu stomatološku uslugu.

Hiperbarična medicina

Za sve one koji boluju od dijabetesa ili polineuropatije, ali i za sve one kojima je potreban brz oporavak ili žele efekat podmlađivanja, preporučujemo naše hiperbarične komore.

Liječenje gojaznosti

Opšte je poznato da je problem gojaznosti poprimio razmjere epidemije kako u svijetu tako i kod nas i zato postoji veliki broj metoda kojima se ovaj problem nastoji riješiti. Međutim, svaka od njih podrazumijeva rigorozne dijete, naporne fizičke aktivnosti ili čak i upotrebu određenih suplemenata. Program „Liječenje gojaznosti“ u „Banji Vrućici“ podrazumijeva liječenje gojaznosti bez gladovanja, napornog vježbanja, upotrebe suplemenata i jo jo efekta, zasnovano na najnovijim saznanjima medicinske struke.

Usluga dostupna u hotelu Kardial!

Laboratorija

Moderno opremljena laboratorija je osnovni faktor za brzo i tačno postavljanje dijagnoze. U našoj laboratoriji možete brzo i pouzdano uraditi kompletne analize krvi i urina. Pored toga radimo i biohemijske analize i tumor markere.