Banket dvorana

Banket dvorana ZTC Banja Vrućica je elegantan prostor koji će vašem događaju pružiti savršenu atmosferu. Nalazi se na samo 200 metara udaljenosti od hotela Kardial i prostire se na 2400 kvadratnih metara, pružajući prostranu i klimatizovanu lokaciju za sve vrste događaja.

Dvorana sa 5 zvjezdica

Banket dvorana se ističe po svojoj funkcionalnosti i prilagodljivosti. Sa svojih 2400 kvadratnih metara, ova dvorana nudi fleksibilne mogućnosti postavke koje vam omogućavaju da prilagodite prostor prema potrebama vašeg događaja. Kvalitetna usluga našeg osoblja, odlična kuhinja i veliki izbor pića stoji vam na raspolaganju kako biste maksimalno iskoristili prostor i kreirali savršenu atmosferu za vaše goste.

Mjesto za vaš događaj

Banket dvorana je idealno mjesto za organizaciju raznih događaja, uključujući korporativne i lične proslave, kongrese, sajmove, koncerte. Bez obzira na vrstu događaja koji planirate, naša dvorana je idealno mesto za sve vrste manifestacija. Pružamo podršku i resurse kako bismo vaš događaj učinili nezaboravnim iskustvom za sve prisutne.

Pusti video zapis