Etno selo Usora

Na 15 km udaljenosti od Banje Vrućice na samoj obali rijeke Usore okružen brojnim šumama nalazi se Etno selo „Usora“. Povjetarac sa rijeke Usore, čist vazduh i naša bogata ponuda dopustiće užitak svim vašim čulima. U sklopu Etno sela „Usora“ nalazi se restoran sa specijalitetima nacionalne kuhinje, smještajni dio sa šest soba, dva otvorena bazena, sunčalište i picerija na otvorenom kao i teren za odbojku na pijesku. Ako ste ljubitelj netaknute prirode, mira, tišine i gastro specijaliteta, Etno selo „Usora“ je pravi izbor za vas.

Restoran

Restoranska sala je u potpunosti opremljena u etno stilu i raspolaže sa 150 mjesta. U restoranu možete da uživate u brojnim domaćim specijalitetima pripremljenih po tradicionalnim receptima. Restoran je idealno mjesto za organizovanje vjenčanja, krštenja, proslave rođendana, kao i korporativne večeri u sklopu tim-bildinga. Naše ljubazno i uslužno osoblje upotpuniće vaš ugođaj.

Smještaj

Za one koji žele da provedu više vremena u Etno selu „Usora“ na raspolaganju je šest udobnih soba opremljenih u rustikalnom stilu u zanimljivoj kombinaciji drveta i kamena. Sve sobe su opremljene kupatilom, televizorom i internetom, tako da je gostu u toku boravka u potpunosti da uživaju u svom odmoru.

Otvoreni bazeni

U toku vrelih ljetnjih mjeseci dva otvorena bazena rashladiće i one kojima vrućina najviše smeta. Dio jednog bazena je pregrađen i prilagođen mališanima, tako da je zabava i opuštanje zagarantovana za cijelu porodicu. Pored bazena nalaze se brojne ležaljke i prostor za sunčanje, a za one željnje dodatnog uživanja na raspolaganju su četiri natkrivene kabine sa ležajevima i baldahinima. Neposredno pored otvorenih bazena nalazi se bar na otvorenom gdje se možete okrijepiti nakon kupanja. Pored brojnih osvježavajućih pića u otvorenom baru za vas pripremamo i pice i još drugih brzih zalogaja.