Objekat se nalazi neposredno pored rijeke Velika Usora

Etno selo Usora nalazi se u malom mjestu Milan polje, 18 km od Banje Vrućice. Kompleks etno sela se sastoji od osnovnog objekta u kojem se nalazi u suterenu restoran/diskoteka sa šankom, u prizemlju restoran sa kuhinjom, a na spratu 6 soba. Pored osnovnog objekta u kompleksu su izgradjeni i pomoćni objekti pečenjara, ribnjak, bazeni i otvorene ljetne bašte. Objekat se nalazi neposredno pored rijeke Velika Usora i magistralnog puta Teslić Blatnica i na svega par kilometara od katoličkog svetišta Kondžilo. Jedini je takav objekat u opštini Teslić koji se nalazi na samoj rijeci. U blizini kompleksa se nalaze velike površine obrasle šumom, u kojima je moguće organozovati šetnju i vožnju biciklima

Etno selo Usora raspolaže sa 14 ležajeva, koji su raspoređeni u 6 soba uređenih u etno stilu, uz zanimljivu kombinaciju drveta i kamena.
Sve sobe su opremljene kupatilom, televizorom i internetom, tako da je gostu u toku boravka u potpunosti da uživaju u svom odmoru.

Etno selo vam tokom ljetnih mjeseci nudi dva rekreativna bazena i plažu na rijeci Usori tako da možete u potpunosti uživati u kupanju u predivnom prirodnom okruženju.
Etno selo Usora nudi vam i odličnu ugostiteljsku uslugu sa bogatom ponudom pića i jela sa roštilja i nadaleko poznati domaći specijalitet cicvaru.
Bogati sadržaji pružaju mogućnost organizacije raznih događaja i manifestacija (svadbe, krštenja, kompanijske proslave, team building i sl).

Etno selo Usora raspolaže sa 14 ležajeva, koji su raspoređeni u 6 soba uređenih u etno stilu, uz zanimljivu kombinaciju drveta i kamena.

 


služba zdravstva

Kupanje u termomineralnoj vodi posebno se preporučuje kod bolesti krvnih žila, oboljenja zglobova, tetiva, mišića, probavnih, ginekoloških, pa i psihosomatskih bolesti.

+387 53 430 102
drazenko.vukovic@banja-vrucica.com


MEDICAL & WELLNES

Pomozite nam da sačuvamo vaše zdravlje, pridružite nam se na njegovom izvoru.

+387 53 421 268
wellness@banja-vrucica.com

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu