PANTHA REI masaža

Preventivna metoda koja pomaže detoksikaciju organizma i izbacivanju viška vode u međućelijskom prostoru. Wellness putovanje obogaćeno prirodnim uljima i usmjereno ka stimulaciji nesmetanog protoka limfe ka venskoj cirkulaciji, odakle se potiskuje ka srcu, čime se detoksifikuje organizam, a otečeni ekstremiteti vraćaju u normalno stanje. Masaža traje 90 minuta.

Wellness opuštajući ritual usmjeren na ublažavanje i prevenciju simptoma natečenog tkiva, boli, te osjećaja tjeskobe, poboljšava cirkulaciju, limfotok, a samim tim djeluje pozitivno na opšte stanje organizma i jača prirodni imunitet. Masaža traje 45 minuta.

Ima anti-age efekat usmjeren ka ljepšoj i kvalitetnijoj koži, nakon nekoliko tretmana bez nanošenja ulja ili krema, koža lica postaje gipka, meka i zategnutija, a efekti su ublažavanje bora na licu, smanjenje podbratka i vrećica oko očiju. Masaža traje 15 minuta.

AYURVEDA HERBAL SPA MASAŽA S BILJNIM PINDAMA

Nezaboravno wellness iskustvo obogaćeno aromaterapijskim i fitoterapijskim efektima mljevenog svježeg bilja (lavanda, ruzmarin, kim, đumbir, morska so) i toplih prirodnih ulja koja se koriste u kombinaciji s raznovrsnim masažnim tehnikama usmjerenim ka harmonizaciji kretanja vitalne energije, opuštanju i detoksikaciji organizma, te poboljšanju jedrine kože i relaksaciji mišića. Prepustite se čarobnom doživljaju ovog vrhunskog wellness rituala koji na luksuzan i sofisticiran način njeguje kožu i snaži Vaš organizam počevši od glave, vrata i vlasišta, prednje i zadnje strane tijela, pa sve do stopala. Masaža traje 90 minuta.

MAGIC FACE MADEROTHERAPY WELLNESS RITUAL (putovanje do središta sebe)

Holistički wellness ritual koji sadrži elemente anti age masaže lica, refleksoterapijske i akupresurne masaže lica i indijske masaže skalpa, kao i limfne drenaže. Posebna priprema kreće sa elementima disanja i shiatcu i yoga thai elementima opuštanja svih zglobova tijela, posebno glave, vrata i ramena, nakon čega se nastavlja bogat i sadržajan tretman posebno kreiranom paletom preparata visokog kvaliteta na bazi biljnog hijalurona i Colomung ulja (protein iz ljuske južnoameričkog pasulja sa snažnim antiage efektom – izuzetan tretman za osvježenje kože, poboljšanje jedrine i podizanje tonusa mišića lica i vrata, te prevenciju znakova starosti kože lica i vrata. Uz pomoć maderoterapijskog seta ovo putovanje do središta sebe postaje čarobno. Masaža traje 60 minuta.

DRAGULJ OKEANA

Luksuzni spa ritual koji vraća energiju snagom morskog kamenja (specijalnih kristala). Tokom rituala se koristi Thalgo ekskluzivna linija kozmetike za njegu tijela, koja podrazumijeva tri faze: kupanje, piling i masažu cijelog tijela u trajanju od 120 minuta, inspirisana koloritnim plažama Atlantika i ljekovitim morskim oligoelementima. Spa ritual traje 120 minuta.

ARKTIČKA LJEPOTA

Ritual je spoj skandinavske terapije toplo-hladnom procedurom i elemenata švedske i deep tissue masažnih tehnika usmjerenih na opuštanje tijela i oslobađanje od napetosti. Benefiti tople i hladne terapije upotpunjuju se kombinacijom manuelnih masažnih tehnika i pritiska specijalnim masažnim kuglama, koje uklanjaju umor, napetost, opuštaju mišiće i hramonizuju tijelo. Tretman je idealan za osobe koje su pod stresom, puno sjede, manadžere i sportiste, te za sve osobe koje vode stresan život. Ritual traje 120 minuta.

DETOX PAKUNG TIJELA ALGAMA

Thalgo pakung algama je kombinacija vrhunske njege, rehidratacije i detoksikacije kože kompletnog tijela, a po želji klijenta, mozemo da mu poklonimo i hidrirajuću masku za lice od citih morskih algi. Bogat tretman obuhvata piling morskom solju i natural uljima, pakovanje plazma gelom i algama, te njegu tijela Thalgo luksuznim hranljivim mlijekom za tijelo, za potpunu revitalizaciju, blistavost, jedrinu i vracanje vlage kože klijenta. Tretman traje 50 minuta.