Opustite svoja čula i naučite tajne sauna!

Priuštite sebi rituale koji integrišu djelovanje topline, vode, boje, okusa, mirisa i mira kroz atraktivne programe Banje Vrućice.

Naša Oriental Spa oaza parno je kupatilo sa enterijerom izrađenim od mozaika i lučnim stropom sa zvjezdanim nebom. Ovdje možete iskusiti jedinstven ugođaj za opuštanje i ljekoviti sistem kupanja. Naučite zašto je parno kupatilo simbol ljepote i čistoće tijela i duha!

Našu Kardial Spa oazu čine infracrvena i finska sauna izrađene od drveta. Infracrvene zrake dubinski djeluju na potkožno masno tkivo, a tokom zimskih mjeseci proizvode toplinu sličnu sunčevoj koja popravlja raspoloženje. Visoka temperatura u finskoj sauni postiže se zagrijavanjem granitnog kamenja, a vazduh dolazi kroz električnu peć na kojoj se kamenje grije tako da se postiže vrlo visoka temperatura i mala vlažnost vazduha.

Naučite zašto su naše suve saune neprocjenjive za sportiste i nezamjenjive za hladne dane!

Naša Green Spa oaza luksuzno je opremljena prostorija sa dva đakuzija, masažnom stazom, grijanim ležaljkama od keramike i Kneipp stazom. Hodanje po masažnoj stazi ima izuzetno pozitivan uticaj na istezanje nervnih završetaka, cirkulaciju, mišicnu relaksaciju, smanjenje bola u zglobovima, kao i napetosti i stresa. Koristite naše grijane klupe koje poboljšavaju protok krvi i jačaju imunitet. Kneipp staza predstavlja kombinaciju kada sa toplom i hladnom vodom i koračanjem naizmjenično kroz toplu i hladnu vodu poboljšava se cirkulacija. Naučite zašto pola sata u Green Spa oazi kupuje cijele dane zadovoljstva!

Više o našim uslugama

Poštovani, želim da pohvalim izuzetno osoblje wellness centra. Vaš kolega, menadžer Banje Laktaši

Veliša Malbašić, Banja Laktaši


služba zdravstva

Kupanje u termomineralnoj vodi posebno se preporučuje kod bolesti krvnih žila, oboljenja zglobova, tetiva, mišića, probavnih, ginekoloških, pa i psihosomatskih bolesti.

+387 53 430 102
drazenko.vukovic@banja-vrucica.com


MEDICAL & WELLNES

Pomozite nam da sačuvamo vaše zdravlje, pridružite nam se na njegovom izvoru.

+387 53 421 268

+387 65 600 661
wellness@banja-vrucica.com

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu