ZTC “Banja Vrućica” donirao zaštitnu opremu Domu zdravlja “Sveti Sava” u Tesliću

Koliko je ZTC “Banja Vrućica” društven odgovorna kompanija pokazuje i činjenica da je u ovim nepredvidivim i teškim okolnosima za sve, Domu zdravlja „Sveti Sava“ u Tesliću, donirao je zaštitnu medicinsku opremu: maske, rukavice i zaštitna odijela. Kako je poručeno iz “Banje Vrućice” na ovaj način zdravstveno-turistički centar daje svoj doprinos očuvanju kolektivnog zdravlja i zaštiti zdravsvenih radnika.

“Ova oprema će nam mnogo značiti. Mi smo se ovih dana susretali sa manjkom maski, rukavica i zaštitnih odjela. Naravno da će nam značiti i zahvaljujem se menadžmentu ZTC „Banja Vrućica“ na ovoj velikodušnoj i vrlo značajnoj pomoći u ovom trenutku.”, poručio je dr Nedeljko Kerić, ljekar pomenutog Doma zdravlja.

Generalni direktor “Banje Vrućice” dr Dragan Bogdanić poručio je da je ovo vrijeme kada je najbitnije zdravlje stanovništva.Tu smo da pomognemo i da svoje resurse stavimo na raspolaganje kako bi se suzbila epidemija korona virusa, poručuju još iz „Banje Vrućice“.

“Mi ćemo nastaviti sa uručivanjem pomoći. Ne znam koliko će sve ovo trajati i kolike će biti naše potrebe. Sve ono što ne bude  trebalo nama za zaštitu naših radnika i gostiju, svakako da ćemo ustupiti svima onima kojima treba.Nastojaćemo da i mi u narednom periodu nabavimo još maski, zaštitnih odjela i dezinfekcionih sredstva jer sada je najvažnije zdravlje ljudi.”, naglasio je dr Bogdanić.

 

Did you like this? Share it!

Leave Comment

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu