ZTC „Banja Vrućica“ dobio sertifikat ISO 9001:2008

ZTC „Banja Vrućica“ u novembru mjesecu dobio je i zvaničnu potvrdu kvaliteta svojih usluga u vidu dobijanja serifikata ISO 9001:2008.

Prihvaćanjem ISO standarda i uvođenjem sertifikacijskog sistema „Banja Vrućica“ pokazuje konstantnu posvećenost prema stalnom unapređenju kvaliteta usluge, ali time je još važnija stvarna posvećenost ovog zdravstveno-turističkog centra prema željama i potrebama njegovih gostiju kao i korisnika usluga.

„Ovo je još jedan dokaz kvaliteta našeg procesa rada na koji možemo da budemo ponosni. Naša nastojanja su da se i dalje zajedno fokusiramo na nova dostignuća, kako bi dodatno poboljšali naš kvalitet.“, naglasio je v.d. generalnog direktora ZTC-a „Banja Vrućica“, Aleksandar Radošević.

Dobijanjem sertifikata ISO 9001:2008 „Banja Vrućica“ još jednom pokazuje da je svoje poslovanje usmjerila u pravom smijeru, smjeru  zadovoljavanja potreba svojih gostiju ali i da se principi rada ove kompanije zasnivaju na međunarodnom standardu sistema menadžmenta kvaliteta ISO 9001:2008.

Za “Banju Vrućicu” dobijanje ISO standarda znači i preuzimanje obaveze održavanja ne samo visokog nivoa usluga, kvaliteta i internih sistema upravljanja nego i njihovog stalnog unapređivanja i poboljšavanja jer je ISO 9001:2008 oznaka profesionalnosti i međunarodno prepoznatljivih normi kvaliteta, koje su podjednake i mjerljive u svim zemljama i na svim kontinentima.

Did you like this? Share it!

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu