XXII Međunarodni kongres računovodstvene i revizorske profesije Republike Srpske u Banji Vrućici

U ZTC-u „Banja Vrućica“ danas je svečano otvoren 22. Međunarodni kongres računovođa i revizora Republike Srpske čija je osnovna tema „Četvrta tehnološka revolucija – izazov ili prijetnja za računovodstvenu i revizorsku profesiju“. Na kongresu koji traje u periodu od 19.09. – 21.09.2018. godine, učestvuje oko 1000 učesnika iz Republike Srpske, Srbije, Federacije BiH, Hrvatske, Crne Gore, Francuske, Rumunije, Estonije, Bugarske i drugih zemalja.

Ovogodišnjem kongresu računovođa i revizora prisustvovala je i delegacija Saveza ekonomista Republike Srbije koja je danas sa Savezom računovođa i revizora Republike Srpske potpisala sporazum o profesionalnoj saradnji. Ovaj sporazum ima veliki značaj u jačanju zajedničkih interesa, kao i unapređenju struke u oblasti računovodstva, revizije i drugih srodnih profesija, te razmjeni iskustava i informacija. Sporazum će nastaviti da doprinosi međusobno korisnoj i uspješnoj saradnji ove dvije institucije.

Sporazum su potpisali generalni sekretar Saveza računovođa i revizora Republike Srpske, profesor dr Novak Kondić i predsjednik Saveza ekonomista Republike Srbije, gospodin Aleksandar Vlahović.

 

IMG_1952
IMG_1940
IMG_1949
IMG_2423
previous arrow
next arrow

 

 

 

 

 

Did you like this? Share it!

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu