XIII međunarodni simpozijum o korporativnom upravljanju

U ZTC-u „Banja Vrućica“ u organizaciji Finrara, Saveza računovođa i revizora Republike Srpske i Ekonomskog fakulteta u Banja Luci otvoren je XIII međunarodni simpozijum o korporativnom upravljanju pod nazivom „Digitalna ekonomija – pokretač budućeg rasta“. Prema riječima organizatora, ovogodišnji međunarodni simpozijum po svojoj scenografiji i učesnicima se umnogome razlikuje od prethodnih simpozijuma. Prof. dr Dragan Mikerević posebno ističe zahvalnost sponzorima ovogodišnjeg simpozijuma, kompaniji Kolektor iz Idrije, Republika Slovenija, koja od ove godine ima svoje pogone i u Republici Srpskoj.

O slučaju Kolektor iz Idrije na temu „od male domaće kompanije do moderne međunarodne korporacije – putevi razvoja“ govoriće Stojan Petrič, predsjednik Nadzornog odbora Kolektor Group d.o.o.

Na ovogodišnjem simpozijumu učesnicima će se obratiti i specijalni gost, gospodin Martin Sandalin, bivši podpredsjednik kompanije Nokia i imaće priliku govoriti o slučaju Nokia sa temom pod nazivom „Ludi“ digitalni svijet: Elastičnost/fleksibilnost Nokia“.

XIII međunarodni simpozijum o korporativnom upravljanju održava se u hotelu „Kardial“ u periodu od 16.05. – 18.05.2018. godine.

Did you like this? Share it!

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu