XI „Dani Banje Vrućice“

Zdravstveno-turistički centar „Banja Vrućica“ u subotu 13. i nedjelju 14. decembra 2014. godine organizovao je u hotelu Kardial XI „Dane Banje Vrućice“. To je  bila prilika da ZTC “Banja Vrućica” na jednom mjestu, kao i svake godine, okupi poslovne i stručne saradnike kako bi zajedničkim snagama unaprijedili banjsko liječenje ali i kako bi im se zahvalili na saradnji.

 

XI „Danima Banje“ prisustvovalo  je oko 200 ljekara specijalista iz cijele BiH, Srbije te poslovnih saradnika iz raznih društvenih oblasti sa kojima ZTC „Banja Vrućica“ ima veoma uspješnu saradnju.

 

Svi učesnici skupa izrazili su veliko interesvanje za predavanja na pomenutoj manifestaciji jer je to kako su rekli dobra prilika da se upoznaju sa unapređenim metodama liječenja u oblasti svog djelovanja. Predavanja iz oblasti kardiologije otvorio je prof. dr Aleksandr Lazarević koji je govorio na temu „Bolesti aorte“. Predavanja iz oblasti kardiologije održali su i doc. dr Tamara Preradović, dr Saša Lončar, dr Dijana Trninić, ass. mr. sci. Ljilja Kerić, te ass. mr. sci Dragan Unčanin. Veliko interesovanje izazvalo je i predavanje iz sekcije za fizijatre prim. dr Željka Kanjuha te dr Aleksandre dragin kao i dr Jelene Bogdanić.

 

Generalni sponzor ovogodišnjih susreta bila je kompanija Actavis Iternacional.

Did you like this? Share it!

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu