ZTC „Banja Vrućica“ nudi mogućnost korišćenja turističkih vaučera za wellness i zdravstvene programe.
Turistički vaučer je dokument koji izdaje Ministarstvo trgovine i turizma na osnovu koga korisnik vaučera ostvaruje pravo na subvenciju troškova usluge smještaja koja uključuje noćenje sa doručkom pojedinačno ili u aranžmanu u jednoj smještajnoj jedinici ugostiteljskog objekta za smještaj, bez subvencije ostalih troškova hrane i pića ili drugih fakultativnih usluga koje nisu sastavni dio aranžmana.

Vrijednost turističkog vaučera iznosi 100,00 KM i navedeni iznos predstavlja maksimalni iznos sredstava, koja korisnik vaučera može jednom u toku 2022. godine koristiti za plaćanje usluge smještaja (noćenje sa doručkom), bez obzira na vrijednost izvršene usluge smještaja.
Turistički vaučer se može iskoristiti do 30. oktobra 2022. godine samo kod ugostitelјa ili turističke agencije koji su upisani u Evidenciju ugostitelјa i turističkih agencija koji ispunjavaju uslove za realizaciju šeme dodjele vaučera. U slučaju da turistički aranžman osmišlјava i organizuje turistička agencija turistički vaučer se može iskoristiti u turističkoj agenciji.

Osnovne informacije o turističkim vaučerima

Besplatna usluga apliciranja za turistički vaučer

Kako dobiti turistički vaučer?

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu