Vanrednu sjednicu Skupštine akcionara ZTC “Banja Vrućica” a.d.

ZDRAVSTVENO-TURISTIČKI CENTAR “BANJA VRUĆICA”a.d.

Broj :792/2016

Datum: 25.02.2016.godine

 

Na osnovu člana 304. stav 1. Zakona o privrednim društvima (“Sl. glasnik RS” br. 127/2008) i člana 72. stav 1. tačka 3. Statuta Društva, Upravni odbor je na svojoj 3. sjednici koja je održana dana 25.02.2016. godine, donio odluku kojom

 

S A Z I V A

Vanrednu sjednicu Skupštine akcionara ZTC “Banja Vrućica” a.d.

 

1.Vanredna sjednica Skupštine akcionara Akcionarskog društva ZTC “Banja Vrućica” saziva se za dan 15.03. 2016.godine, sa početkom u 10,00  časova u hotelu “Kardial”, u Banji Vrućici.

2. Upravni odbor predlaže da se sjednica Skupštine akcionara održi prema sljedećem dnevnom redu:

1. Izbor predsjednika i radnog tijela Skupštine akcionara;

2. Usvajanje izvještaja Komisije za glasanje;

3. Donošenje odluke o izmjenama i dopunama Statuta Društva.

 

Obrazloženje saziva sjednice Skupštine: vanredna sjednica Skupštine akcionara saziva se zbog izmjena i dopuna Statuta Društva.

3. Ovu odluku objaviti bez prekida na internet stranici Banjalučke berze, u dva dnevna lista i na internet stranici Društva.

4. Pravo učešća i pravo glasa na sjednici Skupštine akcionara ostvaruje se na osnovu izvještaja Centralnog registra hartija od vrijednosti, sa stanjem na deseti dan prije održavanja sjednice Skupštine akcionara, odnosno sa stanjem na dan 05.03.2016.godine

5. Svim akcionarima koji posjeduju 2% i više akcija Društva, biće dostavljen poziv o održavanju Skupštine akcionara sa svim materijalima i prijedlozima odluka.

Društvo obezbjeđuje uvid u pisane  materijale  prema predloženim tačkama dnevnog reda, svakom akcionaru koji to zahtijeva, u sjedištu Društva u  redovno radno vrijeme

6. Ukoliko Skupština zbog nedostatka kvoruma ne bude održana, ponovljena sjednica Skupštine akcionara, sa istim dnevnim redom, zakazuje se za isti dan, u  12,00 časova, i na istom mjestu.

 

 

 

                                                                                           Predsjednik upravnog odbora

                                                                                                      Nenad Tomović

 

Did you like this? Share it!

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu