Vanredna Skupština akcionara ZTC-a “Banja Vrućica” a.d.

ZDRAVSTVENO-TURISTIČKI CENTAR

“BANJA VRUĆICA”a.d.

Broj: S.P. – 41/2017

Datum: 27.07.2017.godine

 

Na osnovu člana 304. stav 1. Zakona o privrednim društvima (“Sl. glasnik RS” br. 127/08, 58/09, 100/11 i 67/13) i člana 72. stav 1. tačka 3. Statuta Društva, Upravni odbor je na svojoj 11. sjednici koja je održana dana 27.07.2017. godine, donio odluku kojom

S A Z I V A

Vanrednu Skupštinu akcionara

ZTC “Banja Vrućica” a.d.

 

1.Vanredna Skupština akcionaraAkcionarskogdruštva ZTC “Banja Vrućica” saziva se za dan 16.08. 2017. godine sa početkom u 10:00 časova u hotelu “Kardial”, u Banji Vrućici.

2.Upravni odbor predlaže da se Skupština akcionara održi prema sljedećem dnevnom redu:

 1. Izbor predsjednika i radnog tijela Skupštine akcionara
 2. Usvajanje izvještaja Komisije za glasanje
 3. Razrješenje člana Upravnog odbora
 4. Razrješenje člana Odbora za reviziju
 5. Imenovanje člana Upravnog odbora
 6. Imenovanje člana Odbora za reviziju

 

Obrazloženje saziva Skupštine: vanredna Skupština akcionara saziva se zbog ostavke jednog člana Upravnog odbora i ostavke jednog člana Odbora za reviziju.

3.Ovu odluku objaviti bez prekida na internet stranici Banjalučke berze, u dva dnevna lista i na internet stranici Društva.

4.Pravo učešća i pravo glasa na sjednici Skupštine akcionara ostvaruje se na osnovu izvještaja Centralnog registra hartija od vrijednosti, sa stanjem na deseti dan prije održavanja sjednice Skupštine akcionara, odnosno sa stanjem na dan 06.08.2017.godine.

5.Svim akcionarima koji posjeduju 2% i više akcija Društva, biće dostavljen poziv o održavanju Skupštine akcionara sa svim materijalima i prijedlozima odluka. Društvo obezbjeđuje uvid u pisane materijale prema predloženim tačkama dnevnog reda, svakom akcionaru koji to zahtijeva, u sjedištu Društva u redovno radno vrijeme.

6.Ukoliko Skupština zbog nedostatka kvoruma ne bude održana, ponovljena sjednica Skupštine akcionara, sa istim dnevnim redom, zakazuje se za isti dan, u 11.00časova, i na istom mjestu.

 

Predsjednik upravnog odbora

Nenad Tomović

Did you like this? Share it!

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu