U ZTC-u „Banja Vrućica“ počela primjena turističkih vaučera

ZTC „Banja Vrućica“ nudi mogućnost korišćenja turističkih vaučera za wellness i zdravstvene programe u hotelima „Kardial“, „Posavina“, „Srbija“ i Etno selu „Usora“. Kako bi svojim gostima olakšali primjenu turističkih vaučera, pored redovnih aranžmana,  u ZTC-u „Banja Vrućica“ osmisli su posebnu ponudu wellness paketa na bazi tri, četiri i pet noćenja, poručeno je to danas sa konferencije za novinare.

„Takođe, u sklopu ovih paketa, obezbjedili smo i posebne pogodnosti za djecu, tako da djeca do sedam godina ostvaruju pravo na gratis boravak. Na ovaj način želimo da olakšamo planiranje godišnjeg odmora porodicama sa djecom kojima je zbog ove nestabilne situacije teško da se odluče da otputuju negdje daleko.“, kazao je Aleksandar Radošević, izvršni direktor za operacije, marketing i prodaju.

On je naglasio da su turistički vaučeri stateški projekat koji će pomoći turističkim kapacitetima Republike Srpske dugoročno jer daje priliku domaćim gostima da se upoznaju sa prirodnim ljepotama i ponudom „Banje Vrućice“.

U ovom kompleksu potrudili su se da za svoje goste dodatno olakšaju primjenu turističkih vaučera otvorivši posebnu telefonsku liniju za njihovu primjenu.

„Dovoljno je samo da nas pozovete na broj 053 421 400 i mi ćemo za Vas izvršiti i rezervaciju smještaja ali i obaviti svu birokratsku proceduru oko apliciranja za turistički vaučer, za sve one koji nisu u prilici da to učine.“ pojasnio je Radošević.

Generalni direktor ZTC-a „Banja Vrućica“ dr Dragan Bogdanić izrazio je zahvalnost nadležnim institucijama koje su realizovale ovaj projekat i istakao da je ovo veoma značajno za cjelokupnu turističku ponudu u Republici Srpskoj. On je kazao da su turistički vaučeri i dobar način očuvanja radnih mjesta u oblasti turizma.

„Na ovaj način i domaći gosti moći će da vide da i domaće destinacije imaju potencijala i prije svega prirodne ljepote i kvalitetne usluge. Postoji ideja da se ovaj projekat zadrži i u budućnosti kako bismo promovisali turizam Srpske.“, kazao je Bogdanić.

„Banja Vrućica“ Vaš izbor ovoga ljeta, slogan je ove kompanije za ljeto 2020. godine. Ljetnji wellness paket na akciji su od 15.06. do 31.08.2020. godine dok je welnness aranžman „Porodični odmor“ koji je osmišljen baš za primjenu turističkih vaučera na akcijskoj prodaji do 15.11.2020. godine. Više o sadržaju ovih paketa možete pogledati na https://banja-vrucica.com/ljetnje-uzivanje-u-ztc-u-banja-vrucica-3/ .

Did you like this? Share it!

Leave Comment

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu