Termomineralna voda Banje Vrućice

Posvetite malo vremena samo sebi i doživite zelenu oazu u dolini rijeke Usore nadomak Teslića. Uvjerite se zašto su naš izvor prepoznali još u vrijeme starih Rimljana i priuštite sebi blagodeti termomineralne vode.

O vodi sa vrela pored potoka Grabovca gdje je sada Banja Vrućica prenosila se s koljena na koljeno priča da je zdrava, da otklanja bolove, da podmlađuje. Koristili su je u domaćinstvima za piće i pripremu hljeba, a potom i za ljekovito banjanje.

Dolazeći iz većih dubina, termomineralna voda na svom putu se grije od tople stijene, rastvara minerale i kao takva koristi za liječenje različitih bolesti. Kupanje u termomineralnoj vodi posebno se preporučuje kod bolesti krvnih žila, oboljenja zglobova, tetiva, mišića, probavnih, ginekoloških, pa i psihosomatskih bolesti.

Termomineralna voda Banje Vrućice pomoće vam takođe u oslobađanju od stresa, umora, loše koncentracije i pamćenja, razdražljivosti i bezvoljnosti. Pomozite nam da sačuvamo vaše zdravlje, pridružite nam se na njegovom izvoru.

Više o našim uslugama

Prvi put sam u Vašoj „Banji Vrućici“. Zaista sam oduševljena
osobljem, uslugom te terapijama. Osoblje na terapijama, a posebno na vježbama na
bazenu sa termomineralnom vodom je zaista prijatno, ekspeditivno i vrlo komunikativno.
Bilo je lijepo družiti se sa ovim mladim ljudima. Koristeći blagodeti Vaše termomineralne
vode, osjećam se mnogo bolje, puna sam energije i svakoj osobi rado bih preporučila boravak u vašoj Banji. Nadam se da ćemo vidjeti i iduće godine.

Pozdrav od gošće iz Novog Sada!

 


služba zdravstva

Kupanje u termomineralnoj vodi posebno se preporučuje kod bolesti krvnih žila, oboljenja zglobova, tetiva, mišića, probavnih, ginekoloških, pa i psihosomatskih bolesti.

+387 53 430 102
drazenko.vukovic@banja-vrucica.com


MEDICAL & WELLNES

Pomozite nam da sačuvamo vaše zdravlje, pridružite nam se na njegovom izvoru.

+387 53 421 268
wellness@banja-vrucica.com

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu