Svečano otvoreno Etno selo „Usora“ ZTC-a „Banja Vrućica“

Ministar trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske Predrag Gluhaković, predsjednik Sindikata trgovine, ugostiteljstva i turizma Republike Srpske Goran Savanović i generalni direktor Zdravstveno-turističkog centra „Banja Vrućica“ Aleksandar Radošević, danas su svečano otvorili Etno selo „Usora“ Zdravstveno-turističkog centra „Banja Vrućica“.

Gluhaković je rekao da etno-eko prostori sa bogatom gastro ponudom sve više dobijaju na značaju u turističkoj ponudi Srpske.

„Ovo je budućnost i ovakvog prostora nema puno u Republici Srpskoj. Ova destinacija sigurno će upotpuniti turističku ponudu Srpske“, naglasio je ministar Gluhaković prilikom svog obraćanja novinarima prije svečanog otvaranja kompleksa.

Predsjednik Sindikata trgovine, ugostiteljstva i turizma Republike Srpske Goran Savanović, istakao je da se danas otvara jedan novi objekat Banje Vrućice gdje će biti zaposleno 15 novih radnika, te da je riječ o vrhunski osposobljenim, stručnim i kvalitetnim radnicima.

Svečanom otvaranju prisustvovao je i ministar zdravlja i socijalne zaštite u Vladi Republike Srpske, dr Dragan Bogdanić, predsjednik Udruženja penzionera Republike Srpske Rade Rakulj, kao i predstavnici lokalne uprave.

Etno selo „Usora“ koji je u sastavu zdravstveno-turističkog centra „Banja Vrućica smješteno je uz regionalni put Tedin Han – Teslić – Bistričak, uz samu rijeku Veliku Usoru, u naselju Milan polje koje je od kompleksa ZTC “Banja Vrućica” udaljeno na oko 18, a od Teslića na oko 26 kilometara.

 

 

Did you like this? Share it!

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu