Stomatološka ordinacija

Zdravi zubi nisu samo estetsko mjerilo osobe. Oni su od velike važnosti i za ukupno zdravlje organizma, jer pokvaren zub može mnogo da utiče na naše zdavlje. Bez sumnje, zdravi i lijepi zubi preduslov su opšteg zdravlja i zadovoljstva čovjeka.

U cilju upotpunjavanja širokog spektra medicinskih usluga, ZTC „Banja Vrućica“ je otvorio novu i savremenu stomatološku ordinaciju. Ordinacija je smještena u hotelu „Srbija“ i nudi kompletnu uslugu konzervativne stomatologije, endodoncije, ortodoncije i protetike.
Na ovaj način svi gosti našeg zdravstveno-turističkog kompleksa mogu da se na jednom mjestu pobrinu za svoje zdravlje. Pored gostiju „Banje Vrućice“ usluge stomatološke ordinacije na usluzi su svim zainteresovanim. Posjetite stomatološki ambulantu ZTC-a „Banja Vrućica“ i sačuvajte zdravlje zuba, jer uvijek je bolje spriječiti nego liječiti.

Zdravi zubi za zdrav život u srcu prirode!

Više informacija možete dobiti na broj telefona 053/430-715 ili na e-mail: stomatoloska.ord@banja-vrucica.com

Više o našim uslugama

Bez sumnje, zdravi i lijepi zubi preduslov su opšteg zdravlja i zadovoljstva čovjeka


služba zdravstva

Kupanje u termomineralnoj vodi posebno se preporučuje kod bolesti krvnih žila, oboljenja zglobova, tetiva, mišića, probavnih, ginekoloških, pa i psihosomatskih bolesti.

+387 53 430 102
drazenko.vukovic@banja-vrucica.com


MEDICAL & WELLNES

Pomozite nam da sačuvamo vaše zdravlje, pridružite nam se na njegovom izvoru.

+387 53 421 268
wellness@banja-vrucica.com

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu