Slana soba

ZTC „Banja Vrućica“ poznat je kao oaza mira i čistog vazduha gdje mnogi gosti uživaju u okrepljujućem svježem vazduhu. Kako se s vremenom povećava broj osoba  koji imaju respiratornih problema naš turistički kompleks u okviru svoje zdravstvene ponude uveo je novu uslugu namijenjenu djeci i odraslima.

 

Prema najnovijim metodama, instalirali smo slanu sobu u našem centralnom terapijskom bloku. Slana soba se koristi za osobe koji imaju hronične, obstruktivne bolesti pluća, astmu sinuzitis i druge repiratorne probleme.

Mikroklima u slanoj sobi stvara se pomoću raspršivača usitnjene suve soli koja je adekvatno pomiješana sa vazduhom. Pored navedenog, slana soba  je diskretno osvetljena rasvjetom u različitim bojama a poznato je da hromoterapija kao prirodna terapija bojama svojim delovanjem na jedinstven način stabilizuje fizičko, emocionalno i mentalno stanje svake osobe.

Cijena programa za odrasle iznosi 15,00 KM a za djecu do 12 godina 9,00 KM. Za kupovinu deset programa odobravamo jedan gratis boravak u slanoj sobi.

Da živimo zdravo i dišemo slobodno, punim plućima!

Više o našim uslugama

Mikroklima u slanoj sobi stvara se pomoću raspršivača usitnjene suve soli koja je adekvatno pomiješana sa vazduhom


služba zdravstva

Kupanje u termomineralnoj vodi posebno se preporučuje kod bolesti krvnih žila, oboljenja zglobova, tetiva, mišića, probavnih, ginekoloških, pa i psihosomatskih bolesti.

+387 53 430 102
drazenko.vukovic@banja-vrucica.com


MEDICAL & WELLNES

Pomozite nam da sačuvamo vaše zdravlje, pridružite nam se na njegovom izvoru.

+387 53 421 268
wellness@banja-vrucica.com

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu