Upoznajte prirodu i napunite svoje baterije

Uživajte u najprirodnijem načinu uklanjanja stresa i krenite u dugu šetnju ili vožnju biciklom! Od svježeg vazduha cirkulacija će vam proraditi, a tijelo naći snage za novi dan u terapeutskom dejstvu prirode.

Dobrobit ovakve rekreacije pored dobre zabave jeste i ubrzavanje metabolizma, koje uslovljava smanjenje tjelesne težine i oblikovanje tijela. Upoznajte prirodu i napunite svoje baterije u šumskom prostranstvu i uređenim parkovima planine Borja i doline Usora!

U kompleksu ZTC „Banja Vrućica“ svim gostima i posjetiocima na raspolaganju je 7 km uređenih staza za šetanje i biciklizm.

U okviru naše ponude gostima hotela nudimo i iznajmljivanje bicikala po sljedećim cijenama:

Cijena iznajmljivanja za odrasle:

 • 1h – 3,00 KM
 • Svaki treći sat – GRATIS
 • Cjelodnevno iznamljivanje – 10,00 KM

Cijena iznajmljivanja za djecu:

 • 1h – 2,00 KM
 • Svaki treći sat – GRATIS
 • Cjelodnevno iznamljivanje – 7,00 KM

Osim što povoljno utiče na tijelo, boravak u prirodi pozitivno djeluje i na naše emocije i razum. Svjež vazduh, zelenilo i vjetar doprinose efikasnijem razmišljanju, rješavanju problema i donošenju odluka.

Više o našim uslugama

[osm_map_v3 map_center=”44.5898,17.8828” zoom=”17” width=”100%” height=”450” file_list=”../../../../wp-content/uploads/staza_izazova.kml,../../../../wp-content/uploads/kardio.kml,../../../../wp-content/uploads/staza_ljubavi.kml,../../../../wp-content/uploads/staza_zivota.kml,../../../../wp-content/uploads/setaliste.kml” file_color_list=”#b4293f,#4286f4,#b940f9,#108c29,#916e1d” file_title=”Staza Izazova,Kardio Staza,Staza Ljubavi,Staza zivota,Setaliste” file_select_box=”one”]

Uređene biciklističke i staze za šetanje „Banje Vrućice“ spremne su za pohode.

STAZA IZAZOVA

KARDIO STAZA

STAZA LjUBAVI

STAZA ŽIVOTA

ŠETALIŠTE

Lijek je u prirodi!

Samo riječi pohvale počevši od recepcije, restorana (ekstra hrana) do spremačica. Jako smo zadovoljni, nadamo se da ćemo biti ponovo Vaši gosti. Ovaj put smo počastvovani.

Lidija i Marko, Najkutak RS


služba zdravstva

Kupanje u termomineralnoj vodi posebno se preporučuje kod bolesti krvnih žila, oboljenja zglobova, tetiva, mišića, probavnih, ginekoloških, pa i psihosomatskih bolesti.

+387 53 430 102
drazenko.vukovic@banja-vrucica.com


MEDICAL & WELLNES

Pomozite nam da sačuvamo vaše zdravlje, pridružite nam se na njegovom izvoru.

+387 53 421 268
wellness@banja-vrucica.com

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu