PROLJEĆNO BUĐENJE U HOTELU “KARDIAL”

U susret proljeću ZTC „Banja Vrućica“ i hotel „Kardial“ i ove godine Vas pozivaju da probudite svoj duh i tijelo  uz wellness & spa  aranžman „Proljećno buđenje“ u periodu od 15.03. – 25.04.2022. godine.

Wellness aražman „Proljećno buđenje“ sadrži:

– 2 x polupansion

– 1h korišćenja teniskog terena (za parove koji koriste paket) ili 1h kuglanja

– Svakodnevno korišćenje fitnesa

– Svakodnevno korišćenje zatvorenog rekreativog bazena

– Svakodnevno korišćenje green spa oaze 

 

U wellnes aranžmanu “Proljećno buđenje” očekuje vas luksuzan smještaj u hotelu “Kardial”, uživanje u rekreativnom bazenu wellness centra, a da prodrmate svoje tijelo poslije duge zime, rekreirajte se i zabavite u kuglani ili na teniskom terenu koji se nalazi nepostredno pored hotela. Svakako na raspolaganju vam je i bogata trpeza na bazi polupansiona gdje ćete moži da probate raznovrsne specijalitete domaće i internacionalne kuhinje. Aranžman “Proljećno buđenje ” je idelan izbor za vikend putovanje za dvoje i ukoliko želite da provedete odmor u Republici Srpskoj i BiH, bez opterećenja prelaska državnih granica. 

Cijena aražmana po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi samo 179,00 KM!

Za sve goste koji koriste paket između nedjelje i četvrtka odobrava se popust od 20% na navedenu cijenu!

Proljeće je najljepše u prirodi. Ne propustite priliku i uživajte u najljepšem godišnjem dobu u predivnom prirodnom okruženju ZTC Banje Vrućice. Rezervišite svoj boravak na 053 421 200.

Did you like this? Share it!

Leave Comment

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu