Preventiva

Život pod stalnim stresom može dovesti do raznih fizičkih i psihičkih poremećaja. Život ne možete drastično promijeniti, ali možete upotrijebiti razne mehanizme da ga poboljšate.

Termomineralna voda, geografski položaj i klima, te uređeni kompleks i izgrađeni kapaciteti, kao i ljudski faktor, doprinijeli su da Banja danas pruža veoma širok spektar zdravstvenih i turističkih usluga. Nudimo vam nebrojene mogućnosti za odmor, zdravlje i uživanje u predivnom prirodnom okruženju.

Iskoristite blagodeti naše termomineralne vode, priuštite sebi odmor i uživanje daleko od gradske gužve i smoga. Postignite sklad duha i tijeha kroz kulturu očuvanja i poboljšanja svoga zdravlja izborom jednog od naših programa.

Mnoge duševne mane i poroci imaju korijen u tjelesnim bolestima. Zato treba čuvati zdravlje. A ako ga izgubimo, treba tražiti što prije lijek, dok ne bude kasno.

Više o našim uslugama

Na recepciji divno i ljubazno osoblje, zatim u ambulantama i na vježbama sestre divne i ljubazne, hrana dobra i ukusna, savršena. Svaki dan kolač! Pa, ljudi, to ima samo u „Banji Vrućici“!

Darinka Jokić


služba zdravstva

Kupanje u termomineralnoj vodi posebno se preporučuje kod bolesti krvnih žila, oboljenja zglobova, tetiva, mišića, probavnih, ginekoloških, pa i psihosomatskih bolesti.

+387 53 430 102
drazenko.vukovic@banja-vrucica.com


MEDICAL & WELLNES

Pomozite nam da sačuvamo vaše zdravlje, pridružite nam se na njegovom izvoru.

+387 53 421 268
wellness@banja-vrucica.com

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu