Predstavljen chatbot na viber aplikaciji „Banje Vrućice“

Preko 15000 članova viber zajednice „Banje Vrućice“ od sada imaju mogućnost da putem chatbota na ovoj aplikaciji u bilo koje doba,  na veoma brz i lak način dođu do svih neophodnih informacija. Iz „Banje Vrućice“  poručuju da putem vibera svoje članove redovno obavještavaju o novim ponudama, akcijskim aranžmanima, ali isto tako imaju i obrazovne i zabavne sadržaje.

„Danas kada se svi sve više služimo pametnim telefonima otišli smo karak dalje u komunikaciji sa našim korisnicima i kreirali chatbot na našoj viber aplikaciji kako bi svi naši korisnici u što kraćem roku, bez komunikacije sa operaterima dobili pravu informaciju u vezi sa ponudom „Banje Vrućice“. Viber chatbot je brzo i jednostavno rješenje, dostupno 24 časa dnevno.“, pojasnio je Aleksandar Radošević, izvršni direktor za operacije i marketing ZTC-a „Banja Vrućica“.

On je dodao da je chatbot postavljen logički i sadrži kompletnu ponudu „Banje Vrućice“ kao i da je postavljen na srskom i engleskom jeziku. Radošević je naglasio da su članovi  viber zajednice aktivni te da prate sadržaje koji se objavljuju. Kako je kazao, aplikacija će se obogaćivati redovno novim sadržajima.

Did you like this? Share it!

Leave Comment

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu