PORODIČNI ODMOR U HOTELU “KARDIAL”

Ako želite da isplanirate odmor bez stresa, ako želite vrhunsku uslugu, ako želite da se provedete u srcu prirode, pravi izbor za vas je akcijski wellness aranžmani ZTC-a „Banja Vrućica“ – “Porodični odmor”.
Akcijska prodaja aranžmana “Porodični odmor” traje do 31.10.2022. godine.
Aranžman „Porodični odmor“ (za minimalno dvije odrasle osobe) sadrži:
• 4 x polupansion u dvokrevetnim sobama
• slobodno korišćenje zatvorenog rekreativnog bazena
• svakodnevno korišćenje green spa oaze
• 1 x Oriental sauna
• 1 x Kardial sauna
• 2 x 1h vožnja biciklom
Cijena aranžmana „Porodični odmor“ u hotelu „Kardial“ iznosi 320,00KM po osobi u dvokrevetnoj sobi a u hotelima “Posavina” i „Srbija“ 240,00 KM.
Mislili smo na vaše kućne budžete, pa vam nudimo za djecu čak do 7 godine boravak na bazi paketa „Porodični odmor“ gratis.
Za djecu od 7 do 12 godina, boravak na bazi paketa „Porodični odmor“ u hotelu „Kardial“ iznosi 180,00 KM a u hotelima „Posavina“ i „Srbija“ 140,00 KM, što podrazumijeva polupansion uz korišćenje otvorenog i zatvorenog bazena.
Neka vam ljetovanje 2022. godine u hotelu „Kardial“ ostane u najljepšoj uspomeni, sa punim porodičnim albumom fotografija kojima ćete se rado vraćati. Otvoreni i zatvoreni bazeni wellness centra, saune, porodične vožnje biciklom uređenim stazama kroz predivnu prirodu sigurno će vam to omogućiti i Banja Vrućica će postati mjesto koga se rado sjećate i kome se rado vraćate.
Posebna pogodnost mogućnost korišćenja turističkih vaučera Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske. Kompletnu proceduru dobijanja turističkih vaučera uradićemo za vas, samo nam naznačite prilikom rezervacije da želite da iskoristite vaučer, sve u cilju da vam olakšamo boravak. Korišćenjem turističkih vaučera Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske stičete pravo na umanjenje cijene za po 100,00 KM po punoljetnjoj osobi.
Povoljna cijena, luksuzan smještaj, izvanredna usluga, raznovrsni ljetnji sadržaji, turistički vaučeri sve su to razlozi da pozovete 053 421 100 i rezervišete svoj ljetnji odmor prepun najljepših uspomena.

Did you like this? Share it!

Leave Comment

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu