Porodični odmor

Ako želite da isplanirate odmor bez stresa, ako želite vrhunsku uslugu, ako želite da se provedete u srcu prirode, pravi izbor za vas je akcijski wellness aranžmani ZTC-a „Banja Vrućica“ – “Porodični odmor”.

Akcijska prodaja aranžmana “Porodični odmor” traje od 11.07.2024. do 31.08.2024. godine.

Aranžman „Porodični odmor“ (za minimalno dvije odrasle osobe) sadrži:

  • 4 x polupansion u dvokrevetnim sobama
  • slobodno korišćenje zatvorenog rekreativnog bazena
  • svakodnevno korišćenje green spa oaze
  • 1 x sauna po izboru
  • 1 x Kardial sauna
  • 2 x 1h vožnja biciklom

Cijena aranžmana „Porodični odmor“ u hotelu „Kardial“ i hotelu „Hercegovina blok B“ iznosi 350,00KM po osobi u dvokrevetnoj sobi a u hotelima “Posavina” i „Srbija“ 265,00 KM.

Mislili smo na vaše kućne budžete, pa vam nudimo za djecu  čak do 7 godine boravak na bazi paketa „Porodični odmor“ gratis.

Za djecu  od 7 do 12 godina, boravak na bazi paketa „Porodični odmor“  u hotelu „Kardial“ i „Hercegovina blok B“ iznosi 180,00 KM a u hotelima „Posavina“ i „Srbija“ 140,00 KM, što podrazumijeva polupansion uz korišćenje otvorenog i zatvorenog bazena.

Neka vam ljetovanje 2024. godine u hotelu „Kardial“ ostane u najljepšoj uspomeni, sa punim porodičnim albumom fotografija kojima ćete se rado vraćati.  Otvoreni i zatvoreni bazeni wellness centra, saune, porodične vožnje biciklom uređenim stazama kroz predivnu prirodu sigurno će vam to omogućiti i Banja Vrućica će postati mjesto koga se rado sjećate i kome se rado vraćate.

Povoljna cijena, luksuzan smještaj, izvanredna usluga, raznovrsni ljetnji sadržaji, sve su to razlozi da pozovete 053 421 200 i rezervišete svoj ljetnji odmor prepun najljepših uspomena.