Očekujemo vas!LIJEČENJE I OPORAVAK

Iskoristite ljekovita svojstva naše termomineralne vode i olakšajte svoje kardiovaskularne, reumatološke i neurološke tegobe. Ljubazno osoblje „Banje Vrućice“, prilagođena ishrana i predivan ambijent, doprinijeće da se osjećate bolje i oporavljate lakše. Za Vaš udoban smještaj odaberite jedan od naša četiri hotela koji su medjusobno i sa terapijskim centrom povezani podzemnim hodnicima koji se griju tokom hladnih dana.

Posebno bogatstvo za život i zdravlje čovjeka imaju mineralne, termalne i izvorske vode. Potencijal ljekovite termalne vode je ogroman, a mi ga uspješno koristimo u svrhe rehabilitacije od 1959. godine. Dugogodišnja tradicija, prirodni faktori, savremena oprema i stručni kadar, učinili su da naš centar postane vodeće balneoklimatsko lječilište u regionu.

Za liječenje i oporavak kardiovaskularnih, reumatoloških, neuroloških i postraumatskih oboljenja i stanja, na pravoj ste adresi .

Zdravstveno-turistički centar „Banja Vrućica“

PREVENTIVA

Život pod stalnim stresom može dovesti do raznih fizičkih i psihičkih poremećaja. Život ne možete drastično promijeniti, ali možete upotrijebiti razne mehanizme da ga poboljšate.

PREKO 50 GODINA RADASTRUČNI KADAR

Naš zadatak je da upravo vi budete zadovoljni svim pruženim zdravstvenim uslugama i da zdravstveni problemi iz područja kardiologije , reumatologije i neurologije budu djelotvorno uklonjeni.

Upoznajte naš provjereni tim

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu