Novo u ponudi – testovi intolerancije na hranu

Netolerancija na hranu je reakcija na hranu koja može da izazove neprijatne simptome i vezuje se za mnoga hronična stanja. Nije vjerovatno da će netolerancija na hranu da ugrozi život, ali može značajno promeniti njegov kvalitet.

Testovi intolerancije na hranu postaju sve popularniji i mnoge gojazne osobe pribjegavaju tom metodu ne bi li se riješile viška kilograma. Ali ne samo one. Za svaku osobu veoma je važno da zna koju hranu organizam ne podnosi kako bi se što zdravije i produktivnije hranili. Testovi intolerancije pomoći će Vam da poboljšate kvalitet svog života, ojačate imunitet i otklonite hronične probleme kao što su umor, nemotivisanost, glavobolja ili poremećaji varenja. Dok manje od 2% populacije pati od alergija, procjenjuje se da više od 35% populacije pati od netolerancije na hranu. Ona može da ugrozi bilo koga u bilo kom starosnom dobu, ali pošto se simptomi često javljaju tek posle izvjesnog vremena od uzimanja hrane, otkrivanje problematične hrane može da bude teško bez korišćenja novih laboratorijskih testova.U skadu sa promocijom zdravog načina života u ZTC-u „Banja Vrućica“ uveli smo nove medicinske usluge.

Laboratorijski test krvi intolerancije metaboličkog sindroma na hranu, na 150 namirnica možete uraditi za 110,00 KM a na 300 namirnica za samo 130,00 KM.

Na osnovu rezultata testa ukoliko želite za samo 25,00 KM možemo Vam napraviti sedmični dnevni jelovnik te individualni program fizičke aktivnosti takođe za 25,00 KM.

Did you like this? Share it!

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu