NOVO U PONUDI ZTC BANJA VRUĆICA PANTHA REI TRETMANI I WELLNESS RITUALI

PREPUSTITE SE NAŠEM ISKUSNOM OSOBLJU I PRIUŠTITE SEBI NEZABORAVNO OPUŠTANJE UZ PANTHA REI, HERBAL SPA I MADEROTHERAPY MAGIC FACE AUTORIZOVANE TRETMANE I WELLNESS RITUALE.

Medical&Wellness centar „Stara Banja“ Zdravstveno-turističkog centra „Banja Vrućica“ radi ove autorizovane rituale prvi u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini!

Novo u ponudi ZTC Banja Vrućica Pantha rei tretmani i wellness rituali

Prepustite se našem iskusnom osoblju i priuštite sebi nezaboravno opuštanje uz Pantha Rei, Herbal Spa i Maderotherapy Magic Face autorizovane tretmane i wellness rituale.

Medical&Wellness centar „Stara Banja“ Zdravstveno-turističkog centra „Banja Vrućica“ radi ove autorizovane rituale prvi u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini!

Pantha rei limfna drenaža

preventivna metoda koja pomaže detoksikaciju organizma i izbacivanju viška vode u međućelijskom prostoru. Wellness putovanje obogaćeno prirodnim uljima i usmjereno ka stimulaciji nesmetanog protoka limfe ka venskoj cirkulaciji, odakle se potiskuje ka srcu, čime se detoksifikuje organizam, a otečeni ekstremiteti vraćaju u normalno stanje. Masaža traje 90 minuta i cijena iznosi 120,00 KM.

Pantha rei limfna drenaža parcijalna  

wellness opuštajući ritual usmjeren na ublažavanje i prevenciju simptoma natečenog tkiva, boli, te osjećaja tjeskobe, poboljšava cirkulaciju, limfotok, a samim tim djeluje pozitivno na opšte stanje organizma i jača prirodni imunitet. Masaža traje 45 minuta i cijena iznosi 55,00 KM.

Pantha rei limfna drenaža lica

ima anti-age efekat usmjeren ka ljepšoj i kvalitetnijoj koži, nakon nekoliko tretmana bez nanošenja ulja ili krema, koža lica postaje gipka, meka i zategnutija, a efekti su ublažavanje bora na licu, smanjenje podbratka i vrećica oko očiju. Masaža traje 15 minuta i iznosi 18,00 KM.

Ayurveda herbal spa masaža s biljnim pindama

nezaboravno wellness iskustvo obogaćeno aromaterapijskim i fitoterapijskim efektima mljevenog svježeg bilja (lavanda, ruzmarin, kim, đumbir, morska so) i toplih prirodnih ulja koja se koriste u kombinaciji s raznovrsnim masažnim tehnikama usmjerenim ka harmonizaciji kretanja vitalne energije, opuštanju i detoksikaciji organizma, te poboljšanju jedrine kože i relaksaciji mišića. Prepustite se čarobnom doživljaju ovog vrhunskog wellness rituala koji na luksuzan i sofisticiran način njeguje kožu i snaži Vaš organizam počevši od glave, vrata i vlasišta, prednje i zadnje strane tijela, pa sve do stopala. Topla preporuka je da se prepustite ovom nesvakidašnjem kraljevskom ritualu. Masaža traje 90 minuta i cijena iznosi 140,00 KM.

Magic face maderotherapy wellness ritual – putovanje do središta sebe

holistički wellness ritual koji sadrži elemente anti age masaže lica, refleksoterapijske i akupresurne masaže lica i indijske masaže skalpa, kao i limfne drenaže. Posebna priprema kreće sa elementima disanja i shiatcu i yoga thai elementima opuštanja svih zglobova tijela, posebno glave, vrata i ramena, nakon čega se nastavlja bogat i sadržajan tretman posebno kreiranom paletom preparata visokog kvaliteta na bazi biljnog hijalurona i Colomung ulja (protein iz ljuske južnoameričkog pasulja sa snažnim antiage efektom – izuzetan tretman za osvježenje kože, poboljšanje jedrine i podizanje tonusa mišića lica i vrata, te prevenciju znakova starosti kože lica i vrata. Uz pomoć maderoterapijskog seta ovo putovanje do središta sebe postaje čarobno. Masaža traje 60 minuta i cijena iznosi 100,00 KM.

Dragulj okeana

luksuzni spa ritual koji vraća energiju snagom morskog kamenja (specijalnih kristala). Tokom rituala se koristi Thalgo ekskluzivna linija kozmetike za njegu tijela, koja podrazumijeva tri faze: kupanje, piling i masažu cijelog tijela u trajanju od 120 minuta, inspirisana koloritnim plažama Atlantika i ljekovitim morskim oligoelementima. Spa ritual traje 120 minuta i cijena iznosi 120,00 KM. Vip Ritual Dragulj okeana za dvije osobe (ritual se obavlja u VIP prostoru), 120 minuta i cijena iznosi 240,00 KM.

ARKTIČKA LjEPOTA 

Ritual je spoj skandinavske terapije toplo-hladnom procedurom i elemenata švedske i deep tissue masažnih tehnika usmjerenih na opuštanje tijela i oslobađanje od napetosti. Benefiti tople i hladne terapije upotpunjuju se kombinacijom manuelnih masažnih tehnika i pritiska specijalnim masažnim kuglama, koje uklanjaju umor, napetost, opuštaju mišiće i hramonizuju tijelo. Tretman je idealan za osobe koje su pod stresom, puno sjede, manadžere i sportiste, te za sve osobe koje vode stresan život. Ritual traje 120 minuta a cijena iznosi 120,00 KM.

DETOX PAKUNG TIJELA ALGAMA 

Thalgo pakung algama je kombinacija vrhunske njege, rehidratacije i detoksikacije kože kompletnog tijela, a po zelji klijenta, mozemo da mu poklonimo i hidrirajucu masku za lice od citih morskih algi.Bogat tretman obuhvata piling morskom solju i natural uljima, pakovanje plazma gelom i algama, te njegu tijela Thalgo luksuznim hranljivim mlijekom za tijelo, za potpunu revitalizaciju, blistavost, jedrinu i vracanje vlage kože klijenta. Tretman traje 50 minuta a cijena iznosi 60,00 KM.


služba zdravstva

Kupanje u termomineralnoj vodi posebno se preporučuje kod bolesti krvnih žila, oboljenja zglobova, tetiva, mišića, probavnih, ginekoloških, pa i psihosomatskih bolesti.

+387 53 430 102
drazenko.vukovic@banja-vrucica.com


MEDICAL & WELLNES

Pomozite nam da sačuvamo vaše zdravlje, pridružite nam se na njegovom izvoru.

+387 53 421 268

+387 65 600 661
wellness@banja-vrucica.com

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu