Medicinijada 2012. u ZTC Banja Vrućica

Proglašenjem pobjednika i dodjelom pehara najboljima završene su VI sportske igre medicinskih radnika Republike Srpske, održane od 06. do 09. septembra u ZTC „Banja Vrućica“. Ukupni pobjednik Medicinijade 2012. je ekipa Kliničkog centra Banja Luka, drugo mjesto zauzeli su radnici Doma Zdravlja Bijeljina, dok je treće mjesto pripalo, ovogodišnjem organizatoru takmičenja, Opštoj bolnici Zvornik.

Za najbolju sportistkinju ovogodišnje medicinijade proglašena je Rada Lazarević iz Doma zdravlja Modriča, dok je za najboljeg sportistu proglašen Novica Mitrović pripadnik ekipe Doma zdravlja i Opšte bolnice Zvornik. ZTC „Banja Vrućica“ ove godine osvojila je tri pehara: za prvo mjesto u tenisu, prvo mjesto u kuglanju za muškarce i drugo mjesto u pikadu za žene.

Ovogodišnje sportsko takmičenje zdravstvenih radnika okupilo je oko 780 učesnika iz 28 zdravstvenih ustanova  iz cijele Republike Srpske koji su se takmičili u deset sportskih disciplina. Fotografije sa ceremonije otvaranja, sportskih takmičenja i proglašenja pobjednika možete pogledati na facebook stranici ZTC Banja Vrućica

Did you like this? Share it!

Leave Comment

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu