Poslujte i usavršavajte se uspješno!

Na raspolaganju su vam saloni opremljeni prema evropskim standardima sa posebnom pažnjom na akustici, pratećoj opremi, klimatizaciji i rasporedu salona.

Više o našim uslugama

DUNAV

Velika savremena kongresna dvorana sa 350-400 mjesta. Pogodna je za koncerte, zasjedanja, manifestacije i kulturno-umjetničke događaje, a ima opremu za simultano prevođenje, multimedijalne prezentacije, audio snimanje i ozvučenje. Ton i slika iz ove dvorane mogu se prenositi po svim našim hotelima, odnosno pratiti u ostalim dvoranama i hotelskim sobama.

VIP

Ekskluzivno uređen salon kapaciteta do 80 mjesta. Pogodan je za svečane prijeme i konferencije, a ima izlaz na terasu sa pogledom.

SAVA

Veliki kongresni salon kapaciteta do 120 mjesta i kabinom za simultano prevođenje kao i audio snimanje. Može se pregraditi na dva jednako ozvučena dijela te je pogodan za radne sastanke čiji uvodni dio slušaju svi prisutni, dok se daljnji rad odvija u grupama.

BOSNA

Prostrani salon kapaciteta do 80 mjesta. Ima izlaz na terasu sa pogledom koja može služiti za odmor u pauzama, a spojen je sa salonom Usora te zbog jednostavne komunikacije daje mogućnost za rad većih ili dvije odvojene grupe.

USORA


Salon kapaciteta do 35 mjesta. Spojen je sa salonom BOSNA i VIP te daje mogućnost za rad većih grupa zbog lake komunikacije.

RAKOVAC

Salon kapaciteta do 20 mjesta. Pogodan je za manje sastanke i rad manjih grupa.

Svi saloni su klimatizovani i imaju pristup Internetu.

Mogući oblici sjedenja

Kino sala

Učionica

U-Oblik

O-Oblik

Kapacitet salona prema rasporedu sjedenja

Tabela sa skicama

Zaista sve pohvale predivnom osoblju kao i ambijentu hotela i okoline. Hvala i vidimo se opet!

Organizator, Udruga umirovljenika Europskih integracija Daruvar

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu