Green spa oaza

Green spa oaza luksuzno je opremljena prostorija koja omogućuje nesvakidašnji doživljaj opuštanja, a sastoji se od dva đakuzija, toplih klupa, knajp kada i staze za masažu stopala.

Riječ je o višemjesnim, hidromasažnim, đakuzi kadama koje pružaju poseban doživljaj podvodnih masaža. Nakon boravka u đakuzijima preporučuje se kraći odmor na toplim klupama, koje će dodatno djelovati opuštajuće na cjelokupan organizam i, koje su se, zapravo, pokazale kao jedan od najpopularnijih sadržaja relax prostora.

Knajp kade se sastoje od nekoliko manjih kada za stopala koje su napunjene naizmjenično, toplom i hladnom vodom. Hodajući po ovim kadama poboljšava se cirkulacija, koja povoljno utiče na opuštanje čitavog tijela zbog blagotovornog uticaja na nervne završetke na stopalima.

Stimulacijom određenih tačaka na stopalima mogu se otkloniti različite tegobe, odnosno blokade koje sprečavaju normalno funkcionisanje našeg organizma. Pored klasične masaže stopala, naša masažna staza za stopala, pruža mogućnost udobnog hodanja po posebnom oblom kamenju različite granulacije. Hodanje po masažnoj stazi ima izuzetno pozitivan uticaj na istezanje nervnih završetaka, cirkulaciju, mišićnu relaksaciju, smanjenje bola u zglobovima, kao i napetosti i stresa.


služba zdravstva

Kupanje u termomineralnoj vodi posebno se preporučuje kod bolesti krvnih žila, oboljenja zglobova, tetiva, mišića, probavnih, ginekoloških, pa i psihosomatskih bolesti.

+387 53 430 102
drazenko.vukovic@banja-vrucica.com


MEDICAL & WELLNES

Pomozite nam da sačuvamo vaše zdravlje, pridružite nam se na njegovom izvoru.

+387 53 421 268

+387 65 600 661
wellness@banja-vrucica.com

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu