Drugi susreti predstavnika banja iz zemalja okruženja pod nazivom „SieSpa“ u „Banji Vrućici“

Savjetnik ministra trgovine i turizma Republike Srpske, Aleksandar Đurić svečano je, danas u „Banji Vrućici“ otvorio druge susrete predstavnika banja Jugoistočne Evrope pod nazivom „SieSpa“. Tim povodom, savjetnik ministra je istakao da su ovi susreti odlična prilika da na formalan način, putem edukacije i razmjenom iskustava, prije svega kolega koje se bave i medicinom, balneo terapijom i rehabilitacijom ali i turizmom, na jednom mjestu pokušamo da sublimiramo najbolja iskustva koja bi primjenili u Srpskoj. Drugi susreti predstavnika banja regiona SieSpa održavaju se u zdravstveno-turističkom centru „Banja Vrućica“ do 22.04.2018. godine.

Aleksandar Radošević, generalni direktor ZTC „Banja Vrućica“ obratio se prisutnima i tim povodom im ukazao da će u sklopu SieSpa manifestacije biti održani i okrugli stolovi predstavnika banja, kako bi se u neformalnim razgovorima razmjenila iskustva, stekla nova znanja i iznijeli problemi. Pored generalnog direktora ZTC „Banja Vrućica“, prisutnima na otvaranju su se obratili predstavnik banje Čigota, gospodin Željko Stakić, predstavnica banje Lipik, gospođa Marija Dujmović te predstavnica insituta „dr Simo Milošević“, gospođa Gordana Rajović.

Drugi susreti predstavnika banja okupili su oko 120 učesnika iz Republike Srpske, Srbije, Federacije BiH, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije. Učesnici skupa su nastavili druženje uz zanimljiva predavanja eminentnih stručnjaka, sportske aktivnosti, kao i  zabavni program.

 

 

 

 

Did you like this? Share it!

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu