Draženko Vuković

CURRICULUM VITAE

Prim.Dr Draženko Vuković, rođen je u Osivici kod Teslića 10. januara 1968. godine, gdje je završio osnovnu i srednju medicinsku školu.

Srednju medicinsku školu završio je u Tesliću 1985. godine. Kao odličan učesnik dobija Republičku stipendiju za upis na Medicinski fakultet Univerziteta u Banja Luci. Po završetku medicinskih studija, ljekarski staž obavlja u Opštoj bolnici „Sveti apostol Luka“ u Doboju 1991. godine. Ljekarsku praksu nastavlja u Domu zdravlja „Sveti Sava“ u Tesliću 1992. godine, a od 1992. do 1995. godine provodi u brigadnim bolnicama i bataljonskim sanitetskim stanicama.

Specijalizaciju iz interne medicine započinje krajem 1995. godine u Kliničkom centru Banja Luka.

Nakon završene specijalizacije od 2000. godine radi kao internista u Domu zdravlja „Sveti Sava“ u Tesliću gdje je kao koordinator uključen u projekat Dijabetes melitus u Republici Srpskoj u periodu od 2000. do 2008. godine.

Dodatnu edukaciju iz porodične medicine završava 2006. godine.

Zbog posebnog interesovanja za kardiologiju od 2008. godine zapošljava se u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju kardiovaskularnih bolesti ZTC-a „Banja Vrućica“ gdje mu se otvara mogućnost za odlazak na užu specijalizaciju. U jesen 2008. godine se upisuje na užu specijalizaciju iz kardiologije na Medicinskom fakultetu u Beogradu, gdje polaže završni ispit u maju 2011. godine, a odbranu završnog rada uže specijalizacije u maju 2012. godine.

VRSTE DIJAGNOSTIČKIH PROCEDURA ZA ZAKAZIVANJE

 • Specijalistički internistički i subspecijalistički kardiološki pregledi
 • Ergometrijski test
 • Ultrazvuk srca
 • Holter EKG-a
 • Holter krvnog pritiska

 

Did you like this? Share it!

Leave Comment

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu