„Banja Vrućica“ ide u korak sa svjetskim inovacijama

ZTC „Banja Vrućica“ instalirao je punjač za električne automobile na parkingu hotela „Kardial“ i tako postao prvi turistički kompleks u BiH koji nudi usluge ovoga tipa. Punjač je kapaciteta dva puta 22 kw, što znači da se istovremeno mogu puniti dva automobila i još dva električna bicikla ili trotineta.

„Prije svega instaliranjem ovog punjača želimo da pokazemo da je ZTC „Banja Vrućica“ kompanija koja funkcioniše prema ekološki prihvatljivim principima te na ovaj način dajemo svoj doprinos smanjenju zagađenosti i zaštiti životne sredine. Pored toga, svjesni smo i činjenice da u Evropi postoji sve veći broj korisnika ovakvih vrsta automobila a, naš je cilj da što više njih, u turističke svrhe, posjeti i naš zdravstveno turistički kompleks.“, naglasila je Milijana Kerić iz Službe marketinga „Banje Vrućice“.

Kako su naveli u „Banji Vrućici“ ovaj punjač za električne automobile namjenjen je svim gostima ali i spoljnim posjetiocima koji će ga moći koristiti prema ekonomski prihvatljivim cijenama. Inače, jedno punjenje dovoljno je da automobil može da pređe 300 km.

Did you like this? Share it!

Leave Comment

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu