Ambulantni pregledi

Pravi pregled u pravo vrijeme može spasiti život. Čak i kada mislite da ste savršeno zdravi, jedino detaljan zdravstveni pregled može da vam da pravu sliku stanja u organizmu.

Mnoge bolesti kao što su hipertenzija, dijabetes ili gojaznost, mogu se izliječiti samo ako se otkriju na vrijeme. Stoga su redovni ljekarski pregledi oni koji čuvaju život.

Da biste bili sigurni, kod nas možete uraditi abulantne preglede. Razgovarajte s našim osobljem otvoreno i iskreno, čak i o stvarima zbog kojih vam je neugodno i pomozite im da se dobro upute u vaše zdravstveno stanje. Na raspolaganju vam stoje naši kardiolozi, interniste, fizijatri, ortopedi, neurohirurzi, psihilozi i endokrinolozi.

Bolesti je teško spriječiti, ali je blagovremenim otkrivanjem mnogo lakše ih liječiti.

Više o našim uslugama

Prvi put sam u „Banji Vrućici“. Bilo je lijepo. Hrana i smještaj dobri. Ali najljepše što banja ima su ljudi tj. osoblje. Toliko ljubaznosti, pažnje i topline se ne nalazi često. Najiskrenije čestitke i hvala!

Ružica Novaković, Bijeljina


služba zdravstva

Kupanje u termomineralnoj vodi posebno se preporučuje kod bolesti krvnih žila, oboljenja zglobova, tetiva, mišića, probavnih, ginekoloških, pa i psihosomatskih bolesti.

+387 53 430 102
drazenko.vukovic@banja-vrucica.com


MEDICAL & WELLNES

Pomozite nam da sačuvamo vaše zdravlje, pridružite nam se na njegovom izvoru.

+387 53 421 268
wellness@banja-vrucica.com

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu