25. sjednica Vlade RS u ZTC-u „Banja Vrućica“

U ZTC-u „Banja Vrućica“ održana je danas 25. redovna sjednica Vlade RS na koju su bili pozvani i načelnici opština Teslić, Petrovo, Kotor Varoš i Čelinac te predstavnici grada Doboj.  Prema riječima premijerke Željke Cvijanović bila je to prilika da se Vlada i njeni ministri  u direktoj komunikaciji sa načelnicima opština detaljnije upoznaju sa načinom funkcionisanja  pomenutih lokalnih zajednica.

„Ovakav način rada na terenu omogućava Vladi RS da bude inkorporirana u život svih lokalnih zajednica koliko je to moguće i da na taj način obezbijedi što bolje uslove za život svih građana Republike Srpske.“, pojasnila je Cvijanovićeva.

Predstavnici opština nisu krili zadovoljstvo pozivom za učešće na sjednicu Vlade RS na kojoj su imali priliku da iznesu sve probleme sa kojima se susreću u rukovođenju svojim opštinama. Najčešće se čulo pitanje u vezi sa stanjem budžeta opština kao i privrednim razvojem i te socijalnim problemima. Ovaj susret im je kako su naveli omogućio da se daju precizni odgovori na pitanja i tako definiše zajedničko ponašanje u budućnosti.

Did you like this? Share it!

Leave Comment

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu